Min blogg om bilar och båtars motorer

Ingen sparsam körning med farsan


skrivet den 08 maj av Blogger, klockan:19:14

Sonen håller på att ta körkort. Grymt, sen kan han köra farsgubben. Jag är handledare när han kör hemma. Man fick hänga på en sån där handledarkurs på körskolan. De tycker att han ska köra både i skolan och hemma och det låter ju smart. Det blir nog himla dyrt om man bara kör med skolan och sådär kvalitet (hehe) om han bara kör med mig. ta bara det det här med att de snackar sparsam körning. Sparsam körning, vad katten är det liksom? Jag kör som jag alltid gjort, finns det så många andra sätt? Min son ska bli en vuxen karl och inte sitta och småpysa med gasen. Han får väl göra det i körskolan då men sen när han är klar ska han köra som man gör.

När han kör snöskoter på jul uppe hos brorsan i Östersund kör han så snön ryker. Ingen sparsam körning där. Vi älskar att köra snöskoter. Det är fritt, det är action det är skitkul. Borde alla testa.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed