Min blogg om bilar och båtars motorer

Första inlägget på bloggen!


skrivet den 27 feb av Blogger, klockan:15:05

Tjenare! Första inlägget här. 

Jag älskar motorer, framförallt de som sitter i bilar och båtar. På min fritid meckar jag i oljegropen eller åker som en dåre på skogsvägar ute i vildmarken! Jag lever för att mecka med motorerna jag köper billig på internet och sedan bygger ihop hemmabyggen. Jag äger en röd Volvo 740, lik kista med TURBO!

Har egensydd klädsel i bilen som morsan har hjälpt mig med. Det blev as fränt... När det blir sommar och jag inte kan sladda mer så tar jag ut båten i sjön och fiskar och kör räser med vattenskidor bakom! Skit kul grej som alla borde testa!  

Nu undrar säkert ni hur jag kan ha råd med både körkort och en sån räser bil, det är för att jag gick fordon på gymnasiet och fick körkort gratis av skolan. Där har man ju bästa anledningen att gå fordon! 

Är du också intresserad av bilar och båtar att mecka med motorer så ska du göra min blogg till startsida. :)


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed