Min blogg om bilar och båtars motorer

Dags att laga stenskott


skrivet den 08 maj av Blogger, klockan:14:05

Tjenare igen!

I fredags fick jag ett j-la stenskott som pajjade ena sidorutan på min Volvo. De bygger ny väg nära jobbet och det vart fullt med grus och små sten på vägen. Man har ju fått stenskott förrut men jag har aldrig hört talas om nåt som spräcker rutan. Undrar om man ska snacka med vägbyggarna om ersättning? Nä tror inte man kan få nåt. Shit happens.

Nu blir det till att laga stenskott. Det är en rejäl spricka och rutan lär kollapsa när som hellst. Kan man fixa detta själv tro, bara man får fatt i nytt glas? Nja. Kan polaren som är grym på allt med bilfixande greja det. Nja. Det blir nog till att hitta en glasmästare i Stockholm. Jag söker på glasmästeri & bilglas på Eniro så får vi se. Man kanske ska höra sig för på ett par ställen och se vad de tar. Sånt här kan ju kosta multum och jag som inte har några högre tankar om bil fixare tänker att de kanske bara drar til med en siffra ibland, säg 5000 liksom.

Önska mig lycka till då.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed